BOWLING GREEN vs McCRACKEN COUNTY (Jun 09, 2018)

 
Box Score
 

2018 Whitaker Bank/KHSAA State Baseball
McCRACKEN COUNTY 16 (34-8), BOWLING GREEN 0 (22-12)
Jun 09, 2018 at Lexington, Ky. (Whitaker Bank Park)

BOWLING GREEN   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ELI THURMAN cf 
EVAN BUSER 2b 
WILL GARSKE rf 
JOE HOWARD ss 
TREVOR DENNIS dh 
EVAN SPADER lf 
ROSS 1b 
BO MORTON c 
ELI BURWASH 3b 
   CHARLIE KEY ph 
HARRIS TOMBLINSON p 
   JACKSON STAHL p 
   ROB LAWLESS p 
Totals  18  12 
  
McCRACKEN COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ROOK ELLINGTON cf 
ELIJAH WHEAT 2b 
JAMES DODD c 
   CJ SPILLANE pr 
WILL SYKES 3b 
   TY SWINFORD ph 
CAMERON LANGSTON ss 
   BRANDON DODD ph 
CONNOR DISMORE dh 
DYLAN SCHNEIDER p 
   MICHAEL BYRD pr/ph 
GRANT DAVIS 1b 
KIAEL WALDRON lf 
DALTON EADS rf 
Totals  24  16  12  12  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
BOWLING GREEN....... 000 00 -  0  3  1
McCRACKEN COUNTY.... 709 0X - 16 12  0
--------------------------------------
E - BURWASH. LOB - PURPLES 4; MUSTANGS 5. 2B - GARSKE; WHEAT; SYKES. 3B - ELLINGTON. HBP - DAVIS; WALDON. SB - SYKES; LANGSTON 2.

BOWLING GREEN   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HARRIS TOMBLINSON L,2-2  0.2 
JACKSON STAHL   2.0  10  16 
ROB LAWLESS   1.1 
  
McCRACKEN COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DYLAN SCHNEIDER W,9-1  5.0  18  19 

Win - SCHNEIDER (9-1). Loss - H TOMBLINSON (2-2). Save - None. WP - H TOMBLINSON 2; STAHL. HBP - by STAHL (WALDON); by LAWLESS (DAVIS). BK - H TOMBLINSON 2. PB - MORTON.

Umpires - HP: Pete Runyon 1B: Keith Schartzer 2B: Terry Carter 3B: Kevin
Start: 8:54 pm Time: 1:46 Attendance: 1798
Game notes: Pitch Counts McCracken Co.:Schneider-63 BG:Tomblinson-37,Stahl-62,Lawless-32

 
Play-by-Play
 

2018 Whitaker Bank/KHSAA State Baseball
McCRACKEN COUNTY 16 (34-8), BOWLING GREEN 0 (22-12)
Jun 09, 2018 at Lexington, Ky. (Whitaker Bank Park)

BOWLING GREEN starters: 5/cf THURMAN; 10/2b BUSER; 21/rf GARSKE; 2/ss HOWARD; 23/dh DENNIS; 9/lf SPADER; 26/1b ROSS; 4/c MORTON; 6/3b BURWASH; 20/p H TOMBLINSON;

McCRACKEN COUNTY starters: 9/cf ELLINGTON; 10/2b WHEAT; 4/c J DODD; 8/3b SYKES; 1/ss LANGSTON; 5/dh DISMORE; 17/p SCHNEIDER; 15/1b DAVIS; 7/lf WALDON; 13/rf EADS;

BOWLING GREEN 1st - THURMAN grounded out to ss. BUSER singled to left field. GARSKE walked; BUSER advanced to second. HOWARD struck out looking. DENNIS grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

McCRACKEN COUNTY 1st - ELLINGTON grounded out to c unassisted. WHEAT doubled down the lf line. WHEAT advanced to third on a wild pitch. J DODD singled to right field. SPILLANE pinch ran for J DODD. SPILLANE advanced to second on a balk; WHEAT scored on a balk. SYKES doubled down the rf line, RBI; SPILLANE scored. SYKES advanced to third on a wild pitch. LANGSTON walked. SYKES stole home. LANGSTON stole second. LANGSTON stole third. LANGSTON scored on a balk. DISMORE singled through the left side. SCHNEIDER flied out to rf. DISMORE advanced to second on a passed ball. DAVIS walked. STAHL to p for H TOMBLINSON. WALDON hit by pitch; DAVIS advanced to second; DISMORE advanced to third. ELLINGTON tripled to left center, out at home 3b to c, 3 RBI; WALDON scored; DAVIS scored; DISMORE scored. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 0 LOB.

BOWLING GREEN 2nd - J DODD to c for SPILLANE. SPADER struck out swinging. ROSS grounded out to 2b. MORTON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

McCRACKEN COUNTY 2nd - WHEAT grounded out to ss. J DODD flied out to rf. SYKES reached on a throwing error by 3b, advanced to second. LANGSTON flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BOWLING GREEN 3rd - BURWASH flied out to rf. THURMAN struck out swinging. BUSER flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

McCRACKEN COUNTY 3rd - DISMORE walked. SCHNEIDER singled to third base, bunt; DISMORE advanced to second. BYRD pinch ran for SCHNEIDER. DAVIS struck out looking. WALDON walked; BYRD advanced to second; DISMORE advanced to third. ELLINGTON walked, RBI; WALDON advanced to second; BYRD advanced to third; DISMORE scored. ELLINGTON advanced to second on a wild pitch; WALDON advanced to third on a wild pitch; BYRD scored on a wild pitch. WHEAT singled through the right side, RBI; ELLINGTON advanced to third; WALDON scored. J DODD singled to left field, RBI; WHEAT advanced to second; ELLINGTON scored. SPILLANE pinch ran for J DODD. SYKES walked; SPILLANE advanced to second; WHEAT advanced to third. LANGSTON fouled out to 1b. DISMORE walked, RBI; SYKES advanced to second; SPILLANE advanced to third; WHEAT scored. LAWLESS to p for STAHL. SCHNEIDER to p for BYRD. SCHNEIDER singled through the left side, 2 RBI; DISMORE advanced to second; SYKES scored; SPILLANE scored. BYRD pinch ran for SCHNEIDER. DAVIS hit by pitch; BYRD advanced to second; DISMORE advanced to third. WALDON singled to center field, 2 RBI; DAVIS advanced to second; BYRD scored; DISMORE scored. ELLINGTON singled through the right side; WALDON advanced to second; DAVIS advanced to third. WHEAT struck out swinging. 9 runs, 6 hits, 0 errors, 3 LOB.

BOWLING GREEN 4th - J DODD to c for SPILLANE. SCHNEIDER to p for BYRD. GARSKE doubled down the lf line. HOWARD struck out swinging. DENNIS grounded out to 2b; GARSKE advanced to third. SPADER struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

McCRACKEN COUNTY 4th - BYRD pinch hit for J DODD. BYRD struck out looking. SWINFORD pinch hit for SYKES. SWINFORD singled to left center. B DODD pinch hit for LANGSTON. B DODD out at first 3b to c; SWINFORD advanced to second. EADS to rf for DISMORE. / for EADS. EADS struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BOWLING GREEN 5th - J DODD to c for BYRD. SYKES to 3b for SWINFORD. LANGSTON to ss for B DODD. ROSS singled through the right side. MORTON flied out to lf. KEY pinch hit for BURWASH. KEY reached on a fielder's choice to third base; ROSS out at second 3b to 2b. THURMAN lined out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.