BRECKINRIDGE COUNTY vs BEECHWOOD (Jun 05, 2019)

 
Box Score
 

2019 Whitaker Bank/KHSAA State Tourn.
BRECKINRIDGE COUNTY 10 (29-5), BEECHWOOD 6 (38-2)
Jun 05, 2019 at Lexington,Ky. (Whitaker Bank Park)

BRECKINRIDGE COUNTY   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BROCK LUCAS ss/p 
JACOB BALL 2b 
KAEVEON MITCHELL 1b  12 
KOBE POOLE rf 
ISAAC SEEGER 3b/ss 
JOHN HIGDON c 
   TRENTON BROWN pr 
COLE TABOR lf 
COHL PROCTOR dh/c 
   NOAH DOWELL pr 
BRAXTON CARMAN cf 
   ERIC BARR ph 
PRESTON COTTRELL p/3b 
Totals  33  10  24  13 
  
BEECHWOOD   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
JOHN ODOM ss 
LOGAN CASTLEMAN cf 
AYDEN HUTTON dh 
DEVIN JOHNSON lf 
DYLAN DOVERSPIKE 1b 
MARCUS BERGER rf 
JACKSON NOLL 3b 
CLAY TRUSTY c 
   COLE SLAMMER pr 
PRESTON HAMILTON 2b 
   ALEXANDER HARPER ph 
BRETT HOLLADAY p 
   CARTER NOAH p 
Totals  28  24 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
BRECKINRIDGE COUNTY. 105 000 04 - 10  7  1
BEECHWOOD........... 024 000 00 -  6  6  3
------------------------------------------
E - COTTRELL; JOHNSON; NOLL; HAMILTON. LOB - TIGERS 6; TIGERS 9. HR - BALL; TABOR. HBP - LUCAS; BALL; MITCHELL; POOLE; CASTLEMAN; HUTTON. SH - CARMAN; HUTTON; HAMILTON. SB - POOLE; BROWN; ODOM.

BRECKINRIDGE COUNTY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRESTON COTTRELL   5.0  20  27 
BROCK LUCAS W,4-0  2.0 
ISAAC SEEGER   1.0 
  
BEECHWOOD   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRETT HOLLADAY   7.0  27  32  14 
CARTER NOAH L,13-1  1.0 

Win - LUCAS (4-0). Loss - NOAH (13-1). Save - None. WP - COTTRELL 3. HBP - by HOLLADAY (MITCHELL); by COTTRELL (CASTLEMAN); by HOLLADAY (LUCAS); by HOLLADAY (POOLE); by HOLLADAY (BALL); by COTTRELL (HUTTON). PB - HIGDON; TRUSTY 2.

Umpires - HP: Dane May 1B: Jim Chapman 2B: Eugene Pikes 3B: Mark Harvey
Start: 5:30 pm Time: 2:43 Attendance:
Weather: 85 sunny Game notes: Game was delayed, then suspended on 6/5 due to weather.Resumes on 6/6. Pitch Counts: Breckinridge Co.:Cottrell-117,Lucas-36,Seeger-12 Beechwood:Holliday-99,Noah-27

 
Play-by-Play
 

2019 Whitaker Bank/KHSAA State Tourn.
BRECKINRIDGE COUNTY 10 (29-5), BEECHWOOD 6 (38-2)
Jun 05, 2019 at Lexington,Ky. (Whitaker Bank Park)

BRECKINRIDGE COUNTY starters: 22/ss LUCAS; 3/2b BALL; 9/1b MITCHELL; 23/rf POOLE; 7/3b SEEGER; 14/c HIGDON; 24/lf TABOR; 13/dh PROCTOR; 10/cf CARMAN; 20/p COTTRELL;

BEECHWOOD starters: 6/ss ODOM; 2/cf CASTLEMAN; 3/dh HUTTON; 32/lf JOHNSON; 5/1b DOVERSPIKE; 30/rf BERGER; 28/3b NOLL; 18/c TRUSTY; 17/2b HAMILTON; 0/p HOLLADAY;

BRECKINRIDGE COUNTY 1st - LUCAS walked. LUCAS advanced to second on a passed ball. BALL flied out to lf. MITCHELL hit by pitch. POOLE flied out to cf. SEEGER singled to left field, RBI; MITCHELL advanced to second; LUCAS scored. HIGDON flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BEECHWOOD 1st - ODOM flied out to lf. CASTLEMAN hit by pitch. HUTTON struck out looking. CASTLEMAN advanced to second on a wild pitch. JOHNSON grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BRECKINRIDGE COUNTY 2nd - TABOR flied out to cf. PROCTOR flied out to cf. CARMAN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BEECHWOOD 2nd - DOVERSPIKE singled up the middle. DOVERSPIKE advanced to second on a wild pitch. BERGER struck out looking. NOLL singled down the lf line, RBI; DOVERSPIKE scored. TRUSTY singled down the 1b line, bunt; NOLL advanced to second. SLAMMER pinch ran for TRUSTY. HAMILTON grounded out to p, SAC, bunt; SLAMMER advanced to second; NOLL advanced to third. ODOM walked. CASTLEMAN walked, RBI; ODOM advanced to second; SLAMMER advanced to third; NOLL scored. HUTTON grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

BRECKINRIDGE COUNTY 3rd - TRUSTY to c for SLAMMER. LUCAS hit by pitch. BALL homered to left field, 2 RBI; LUCAS scored. MITCHELL grounded out to ss. POOLE hit by pitch. SEEGER struck out looking. HIGDON reached on a fielding error by 2b; POOLE advanced to third. BROWN pinch ran for HIGDON. BROWN stole second. TABOR homered to left center, 3 RBI, unearned; BROWN scored, unearned; POOLE scored, unearned. PROCTOR flied out to cf. 5 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

BEECHWOOD 3rd - HIGDON to c for BROWN. JOHNSON reached on a fielding error by p, advanced to second. DOVERSPIKE grounded out to ss; JOHNSON advanced to third. BERGER singled through the left side, RBI; JOHNSON scored, unearned. NOLL singled down the lf line; BERGER advanced to second. TRUSTY walked; NOLL advanced to second; BERGER advanced to third. SLAMMER pinch ran for TRUSTY. HAMILTON struck out swinging. ODOM walked, RBI; SLAMMER advanced to second; NOLL advanced to third; BERGER scored, unearned. ODOM advanced to second on a passed ball; SLAMMER advanced to third on a passed ball; NOLL scored on a passed ball, unearned. CASTLEMAN singled to second base, RBI; ODOM advanced to third, out at home 2b to c; SLAMMER scored, unearned. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BRECKINRIDGE COUNTY 4th - TRUSTY to c for SLAMMER. CARMAN flied out to cf. LUCAS flied out to cf. BALL hit by pitch. MITCHELL grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BEECHWOOD 4th - HUTTON hit by pitch. JOHNSON popped up to 1b. HUTTON advanced to second on a wild pitch. DOVERSPIKE flied out to lf. BERGER struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BRECKINRIDGE COUNTY 5th - POOLE reached on a fielding error by 3b. SEEGER flied out to rf to right center. POOLE stole second. HIGDON grounded out to 3b; POOLE advanced to third. TABOR flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BEECHWOOD 5th - NOLL grounded out to ss. TRUSTY grounded out to ss. HAMILTON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BRECKINRIDGE COUNTY 6th - PROCTOR flied out to cf. BARR pinch hit for CARMAN. BARR flied out to cf. LUCAS flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BEECHWOOD 6th - CARMAN to cf for BARR. LUCAS to p. SEEGER to ss. COTTRELL to 3b. ODOM walked. ODOM stole second. CASTLEMAN walked. HUTTON grounded out to p, SAC, bunt; CASTLEMAN advanced to second; ODOM advanced to third. JOHNSON struck out swinging, out at first c to 1b. DOVERSPIKE fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BRECKINRIDGE COUNTY 7th - BALL grounded out to 3b. MITCHELL struck out swinging. POOLE singled to third base. SEEGER fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BEECHWOOD 7th - BERGER struck out looking. NOLL grounded out to p. TRUSTY flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BRECKINRIDGE COUNTY 8th - LUCAS to ss. SEEGER to p. NOAH to p for HOLLADAY. HIGDON singled to third base. BROWN pinch ran for HIGDON. TABOR singled through the left side; BROWN advanced to second. BROWN advanced to third on a passed ball. PROCTOR singled to center field, RBI; TABOR advanced to second; BROWN scored, unearned. DOWELL pinch ran for PROCTOR. CARMAN grounded out to p, SAC, bunt; DOWELL advanced to second; TABOR advanced to third. LUCAS intentionally walked. BALL flied out to ss. MITCHELL reached on a fielding error by lf; LUCAS scored, unearned; DOWELL scored, unearned; TABOR scored, unearned. POOLE grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BEECHWOOD 8th - PROCTOR to c for DOWELL. HARPER pinch hit for HAMILTON. HARPER grounded out to 2b. ODOM walked. CASTLEMAN reached on a fielder's choice to shortstop; ODOM out at second ss to 2b. HUTTON grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.