SCOTT CO vs MALE (Jun 05, 2015)

 
Box Score
 

2015 WORTH/KHSAA STATE SOFTBALL
SCOTT CO vs MALE
Jun 05, 2015 at Owensboro, Ky. (Jack C. Fisher Park)

SCOTT CO 6 (31-9)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
HALIE FAIN 3b 
HNNAH DAVIS ss 
SAMANTHA LUCKETT cf 
JORDAN ISON c 
   ALLY JO SCHNEIDER pr 
PRINCESS VALENCIA lf 
KENNEDY SULLIVAN p 
   MADISON MOSS pr 
   CeCe Wittry p 
   Kelsey Southard p 
   KAMRY WELLS ph 
SAMANTHA SMITH 1b 
TAYLOR RICKETTS 2b 
GRACE MULLINS rf 
Totals  34  10  18 
  

MALE 9 (35-7)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TAYLOR CHILDRESS cf 
ALYSSA CASE 2b 
AMANDA MCIVER 1b 
   MORGAN BAYUS pr 
OLIV SUSKI 3b/p 
DANIELLE WALLS c 
   HALEY SIMON pr 
MADISON MUDD ss 
HANNAH POYNTER p/dh 
   KASSIDY FUGATE dh 
KENNEDY BISHOP dh/3b 
ALEXIS BETTS lf 
KERI HAMMOND rf 
Totals  23  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
SCOTT CO............ 002 010 3 -  6 10  2
MALE................ 213 120 X -  9  7  5
-----------------------------------------
E - FAIN; 36; SUSKI; MUDD; POYNTER 2; BISHOP. LOB - SCOTT CO 8; MALE 7. 2B - SULLIVAN; MCIVER. 3B - SMITH. HR - MCIVER; MUDD. HBP - SUSKI. SF - ISON; CASE; POYNTER. SB - LUCKETT; CHILDRESS; SUSKI; WALLS; BETTS 2. CS - BISHOP.

SCOTT CO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KENNEDY SULLIVAN L  2.2  11  19 
CECE WITTRY   0.2 
KELSEY SOUTHARD 2.2  10  11 
  
MALE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HANNAH POYNTER W  4.1  20  21 
OLIV SUSKI   2.2  14  14 

Win - POYNTER. Loss - SULLIVAN. Save - None. WP - SULLIVAN 3. HBP - by SULLIVAN (SUSKI).

Umpires - HP: Darnell Kelly 1B: Chris Haney 3B: Randy Chapman
Start: 9:00 am Time: 2:00 Attendance:
Weather: 72 degrees, fair

 
Play-by-Play
 

2015 WORTH/KHSAA STATE SOFTBALL
SCOTT CO vs MALE
Jun 05, 2015 at Owensboro, Ky. (Jack C. Fisher Park)

SCOTT CO starters: 22/3b FAIN; 2/ss DAVIS; 23/cf LUCKETT; 11/c ISON; 31/lf VALENCIA; 18/p SULLIVAN; 25/1b SMITH; 10/2b RICKETTS; 20/rf MULLINS;

MALE starters: 19/cf CHILDRESS; 13/2b CASE; 33/1b MCIVER; 34/3b SUSKI; 16/c WALLS; 4/ss MUDD; 28/p POYNTER; 7/dh BISHOP; 25/lf BETTS; 5/rf HAMMOND;

SCOTT CO 1st - FAIN fouled out to 3b. DAVIS reached on an error by p, advanced to second on a throwing error by p. LUCKETT struck out swinging. ISON reached on a fielder's choice; DAVIS out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

MALE 1st - CHILDRESS flied out to lf. CASE flied out to lf. MCIVER walked. SUSKI walked; MCIVER advanced to second. WALLS singled through the left side, RBI; SUSKI advanced to second; MCIVER scored. WALLS stole second; SUSKI stole third. WALLS advanced to third on a wild pitch, picked off, out at home c unassisted; SUSKI scored on a wild pitch. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SCOTT CO 2nd - VALENCIA grounded out to ss. SULLIVAN doubled through the left side. MOSS pinch ran for SULLIVAN. SMITH struck out swinging. RICKETTS grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MALE 2nd - SULLIVAN to p for MOSS. MUDD homered to center field, RBI. POYNTER lined out to ss. BISHOP grounded out to 1b unassisted. BETTS walked. BETTS stole second. CHILDRESS walked. CASE flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SCOTT CO 3rd - MULLINS singled, bunt. FAIN lined out to 3b. DAVIS singled to pitcher; MULLINS advanced to second. LUCKETT reached on an error by ss, RBI; DAVIS advanced to third on the error; MULLINS scored on the error. LUCKETT stole second. ISON flied out to cf, SAC, RBI; LUCKETT advanced to third; DAVIS scored. VALENCIA popped up to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

MALE 3rd - MCIVER homered to center field, RBI. SUSKI flied out to lf. WALLS walked. SIMON pinch ran for WALLS. 36 to p for SULLIVAN. MUDD reached on an error by p, advanced to second; SIMON advanced to third on the error. POYNTER flied out to rf, SAC, RBI; MUDD advanced to third; SIMON scored, unearned. BISHOP reached on an error by 3b; MUDD scored on the error, unearned. BETTS walked; BISHOP advanced to second. BISHOP out at third c to 3b, caught stealing, picked off. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

SCOTT CO 4th - WALLS to c for SIMON. 36 popped up to ss. SMITH popped up to ss. RICKETTS grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MALE 4th - SULLIVAN to p for 36. CHILDRESS singled. CASE flied out to lf; CHILDRESS advanced to second. CHILDRESS advanced to third on a wild pitch. MCIVER walked. BAYUS pinch ran for MCIVER. BAYUS advanced to second on a wild pitch. SUSKI hit by pitch. WALLS walked, RBI; SUSKI advanced to second; BAYUS advanced to third; CHILDRESS scored. 9 to p for SULLIVAN. MUDD reached on a fielder's choice; WALLS advanced to second; SUSKI advanced to third; BAYUS out at home p to c, picked off. POYNTER flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SCOTT CO 5th - MCIVER to 1b for BAYUS. MULLINS flied out to cf. FAIN reached on an error by 3b. DAVIS singled up the middle; FAIN advanced to second. LUCKETT singled to left field; DAVIS advanced to second; FAIN advanced to third. SUSKI to p. POYNTER to dh. BISHOP to 3b. ISON singled up the middle, RBI; LUCKETT advanced to second; DAVIS advanced to third; FAIN scored. SCHNEIDER pinch ran for ISON. VALENCIA reached on a fielder's choice; SCHNEIDER advanced to second; LUCKETT advanced to third; DAVIS out at home p to c, picked off. WELLS pinch hit for 9. WELLS struck out swinging. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

MALE 5th - ISON to c for SCHNEIDER. 9 to p for WELLS. BISHOP flied out to lf. BETTS singled, bunt. CHILDRESS singled, bunt; BETTS advanced to second. CASE flied out to rf, SAC; BETTS advanced to third. CHILDRESS stole second; BETTS stole home. MCIVER doubled to left field, RBI; CHILDRESS scored. SUSKI popped up to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SCOTT CO 6th - SMITH flied out to cf. RICKETTS singled up the middle. MULLINS reached on a fielder's choice to second base; RICKETTS out at second 2b to ss. FAIN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MALE 6th - WALLS lined out to ss. MUDD grounded out to p. FUGATE to dh for POYNTER. FUGATE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SCOTT CO 7th - DAVIS singled to left field. LUCKETT singled through the right side; DAVIS advanced to second. ISON reached on a fielder's choice; LUCKETT advanced to second; DAVIS advanced to third on an error by 3b. VALENCIA reached on a fielder's choice; ISON advanced to second; LUCKETT advanced to third; DAVIS out at home p to c, picked off. 9 struck out swinging. SMITH tripled down the rf line, 3 RBI; VALENCIA scored; ISON scored; LUCKETT scored. RICKETTS grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.